SilverBeauty

SilverBeauty

Disable Preloader

Huidbehandelingen

Overzicht van huidbehandelingen

Intake

Intake

Info volgt later

Skin Boost Treatments

+ meest klassieke behandeling
+ diverse behandelduren
+ aanpasbaar naar iedere huid
+ veel combinatie mogelijkheden met andere peelings en behandelmethoden.

Kies voor de meest klassieke behandelingen voor een Skin Boost behandeling. Bij deze behandelingen kunt u deels zelf de indeling bepalen, en geldt er; hoe langer de behandeling is hoe meer ontspannende onderdelen zoals een masker en massage erbij in zitten.

Skin boost
De Skin Boost treatments van SilverBeauty variëren van 30 tot 75 minuten.

Skin Boost Small 30 minuten:

Een korte maar krachtige boost voor jouw huid. Deze behandeling bestaat uit een dubbele reiniging, een peeling en het verwijderen van onzuiverheden. Er wordt afgesloten met een verzorging op maat. Deze behandeling wordt veelal gekozen voor het behandelen van acne.

Skin Boost Medium – 45 minuten

Bij deze gezichtsbehandeling geven we jouw huid een boost en laten de huid weer stralen. Deze behandeling begint met een kleine touch-up van de wenkbrauwen, hierna een dubbele reiniging van de huid. Gevolgd door een peeling en het verwijderen van onzuiverheden. Een masker met ondertussen een decolleté, nek en schouder massage voor ultieme ontspanning. De behandeling wordt afgesloten met verzorging passend bij jouw huid.

Skin Boost Large – 60 minuten

Een effectieve gezichtsbehandeling gecombineerd met ontspanning.  De behandeling start met een touch-up van de wenkbrauwen, hierna volgt er een ontspannings ritueel om je tot rust te laten komen. Gevolgd door een dubbele reiniging. Hierna wordt er een peeling aangebracht afgestemd op jouw huidconditie en alle onzuiverheden worden verwijderd. In de ontspannende fase wordt er een masker aangebracht. Tijdens het masker geven wij een ontspannende decolleté nek schouder en gelaat massage met de keuze om ook jouw hoofdhuid mee te laten masseren. We sluiten de behandeling af met verzorging op maat.

Skin Boost Deluxe – 75 minuten

Ontspannende en effectieve gezichtsbehandeling. De behandeling start een touch-up van de wenkbrauwen, hierna volgt er een ontspannings ritueel om je tot rust te laten komen. Gevolgd door een dubbele reiniging. Hierna wordt er een peeling aangebracht afgestemd op jouw huidconditie en alle onzuiverheden worden verwijderd. In de ontspannende fase wordt er een masker aangebracht. Tijdens het masker geven wij een ontspannende decolleté nek schouder en gelaat massage met de keuze om ook jouw hoofdhuid mee te laten masseren. Na de massage laten we het masker nog even inwerken en geven wij een korte hand- of voetmassage. We sluiten de behandeling af met verzorging op maat.

Nouvital Relaxing treatment – 60 minuten

Deze behandeling is fijn voor het voeden van jouw huid. Een huid met weinig problemen en vooral iemand die toe is aan ontspanning is geschikt voor deze behandeling. Op een milde wijze gaan wij jouw huid verzorgen. De behandeling bestaat uit: touch-up van de wenkbrauwen, dubbele reiniging, scrub of milde peeling van de huid, onzuiverheden verwijderen, masker met tegelijkertijd een massage van de hals, decolleté, nek schouders en evt. de hoofdhuid, aanbrengen van een crème op de handen of voeten en een dag verzorging voor de huid.

Skin Boost Treatments
Dermalogica Pro power peel

Dermalogica Pro power peel

+ sterkste chemische peeling
+ huidveroudering
+ kan combinatie maken om op pigment, acne en/of versteviging te werken.
+ zeer korte downtime (na de behandeling is de huid niet pijnlijk of aan het na gloeien).

Huidverbetering op het hoogste niveau, zonder herstel tijd.

Waarbij de huid met de meeste peelingen hersteltijd nodig heeft, is de huid na deze peeling direct stralend en rustig.

Deze krachtige chemische peeling is de nieuwste, snelst werkende en meest sterke peeling van Dermalogica. Met deze peeling kunnen we heel specifiek en gericht gaan werken op een of meerdere huidproblemen.

De Pro Power Peel is de snelste peeling tot nu toe en geeft mij de mogelijkheid om voor iedereen zijn eigen unieke professionele peeling aan te bieden en daarmee de gezondheid van de huid te ondersteunen.

De celvernieuwing vertraagt drastisch bij het ouder worden, oplopend van 20 dagen bij jongvolwassenen tot meer dan 30 dagen bij oudere personen. Wanneer dit gebeurt wordt de huidskleur en –textuur op verschillende manieren beïnvloed. Er ontstaan fijne lijntjes en rimpels, acne problemen kunnen ontstaan en pigmentschade ontstaat of neemt toe. Het inzetten van een chemische peeling is dan een van de meest effectieve manieren om deze huidveranderingen aan te pakken. Waar bij een chemische peeling echter wel rekening mee moet worden gehouden, is het feit dat voor optimaal resultaat de peeling weliswaar sterk genoeg moet zijn om de celvernieuwing te stimuleren
Voorafgaand zal er een intake en huidanalyse zijn om te kijken wat het beste bij jouw huid past!

Biologische kruidenpeeling

+ zuivering van de huid en poriën
+ huidvernieuwing
+ pigmentatie, littekens en huidveroudering
+ Biologische kruidenbasis
+ werkt aan stralende huid
+ werkt op versteviging van de huid

Deze biologische kruidenpeeling is een bijzonder mooie vorm van huidverbetering waarbij uw huid van binnenuit wordt vernieuwd, gezuiverd en gepolijst. Het stimuleert ook de dieper gelegen huidlagen en zorgt daardoor voor een betere doorbloeding en cel vernieuwing. De behandeling is bij uitstek geschikt voor acne vanwege zijn helende en talg regulerende werking! Daarnaast worde er kleine gaatjes in de huid gemaakt die er voor zorgen dat de huid zich mooi gaat herstellen en daarbij meer collageen gaat aanmaken, wat resulteert in een stevigere huid.
Deze behandeling is heel goed in te zetten bij acne en pigmentatie. Voor optimaal resultaat tegen huidveroudering is deze mooi te combineren met de Natural Face lift massage.

Biologische kruidenpeeling
Microneedling

Microneedling

Binnenkort bij SilverBeauty!

+ micro perforatie
+ aanmaak collageen
+ vermindering littekens
+ vermindering rimpeldiepte
+ verfijnen en egaliseren van de porie.

Microneedling - SkinPen

Microneedling, je hebt er vast wel al is van gehoord. Het is een behandeling die tegenwoordig veel voorkomt omdat het een mooie effectieve behandeling is. Er zijn ontzettend veel apparaten voor microneedling op de markt. Er zit heel veel kwaliteitsverschil in en sommige pennen doen meer kwaad dan goed voor de huid. Veiligheid en hygiëne vinden wij heel belangrijk, bij de SkinPen is met het ontwerpen hier al aan gedacht. De SkinPen is het eerste FDA goedgekeurde medische micro-needling systeem ter wereld. Het is ook als enige systeem FDA goedgekeurd voor het veilig en effectief behandelen van acné-littekens. Naast het behandelen van acné-littekens, is een behandeling met de SkinPen geschikt voor het verstevigen en egaliseren van de huid door het stimuleren van fibroblasten, die collageen en elastine aanmaken. Ook fijne lijntjes verminderen of verdwijnen en poriën verfijnen met behulp van de medische micro-needling behandelingen.

 

SkinPen en noemen we ook wel Collageen Inductie Therapie omdat we de collageen aanmaak gaan stimuleren. Met de SkinPen maken we hele kleine gaatjes in de huid waardoor de huid nieuw collageen type 3 gaat aanmaken, ook wel ons “wond” collageen genoemd. De huid gaat dit zelf omzetten naar ons type 1 collageen waar hij voor 70% uit bestaat. Dit type collageen verliezen we als we ouder worden. Dit proces kan enkele weken tot 1 jaar duren. 

De fibroblasten zijn de kleine fabriekjes in onze huid die o.a. zorgen voor de aanmaak van collageen en elastine. Collageen is de grootste bouwstof van ons weefsel, de stevigheid en volheid van onze huid hebben wij hieraan te danken, maar ook de wanden van onze vaten en de spieren zijn opgebouwd uit collageen. Collageen is een eiwit. Mede hierom bespreken wij tijdens onze intake ook globaal jouw voedingspatroon. Door voldoende inname van goede eiwitten kan er een sterkere en betere kwaliteit van collageen worden aangemaakt. Dit collageen wordt natuurlijk niet aangemaakt door enkel eiwitten te eten, nee daar moeten we dan de fibroblast voor activeren om nieuw collageen aan te maken. Door de fibroblast te activeren wordt er weer nieuw collageen en elastine aangemaakt die zorgen voor een stevige strakke huid.

 

De SkinPen is geschikt voor:

 

  • acné littekens
  • fijne lijntjes
  • pigmentvlekjes
  • doffe huid
  • grove huidstructuur
  • verslapte huid
  • striae

 

Waarom de SkinPen?

De SkinPen is krachtiger, preciezer en veiliger dan de meeste andere apparaten. Ook de naalden van de SkinPen zijn anders dan alle andere naalden van de apparaten op de markt. De meeste naalden zijn gekarteld of hebben een kromme punt. Hierdoor beschadig je de huid onnodig, met de SkinPen is dit niet het geval omdat de naald glad is en scherp aan de bovenkant. De SkinPen werkt ook veel effectiever waardoor je ook minder behandelingen nodig zult hebben. De naalddiepte kan in tegenstelling tot veel andere micro-needling systemen op de naald zelf worden ingesteld en gaat hierdoor nooit dieper of oppervlakkiger in de huid dan ingesteld. De huid zal hierdoor ook sneller herstellen doordat er geen onnodige schade is aangebracht aan de huid. Ook heeft de SkinPen een beveiligingssysteem in de naalden, hierdoor is niet mogelijk om nagemaakte naalden (uit China bijvoorbeeld, die vervolgens niet scherp maar gekarteld zijn) te gebruiken en de naalden kunnen slechts 1 keer geïnstalleerd worden op de penhouder.

 

Voor de behandeling:
Vooraf aan de behandeling doen wij met jou een intake, ook als je al jaren klant bent bij ons. We doorlopen jouw wensen en huidproblemen en kijken naar jouw algehele levensstijl. Vooraf maken wij met de Observ520 foto’s van jouw huid, om nog beter in kaart te brengen waar jij de behandeling op wilt richten. Doordat deze behandeling zeer intensief is wordt er alleen gewerkt op een gezonde huidconditie die ook thuis bijgehouden wordt met de producten uit de salon.

 

Tijdens de behandeling:

Tijdens de behandeling wordt jouw huid eerst twee keer gereinigd zodat de huid optimaal schoon is. Hierna wordt er gestart met het needlen. Tijdens het needlen wordt een speciaal serum gebruikt die veilig is om dieper in jouw huid te komen. Het serum gaat de huid extra hydrateren en herstellen, gedurende de behandeling wordt hij ook gebruikt als tussenstof. Ditzelfde serum krijg je mee voor thuis voor de eerste 24 uur. Na deze 24 uur hebben wij een 2e product die je meekrijgt voor verder herstel van de huid. Vanaf 48 uur na de behandeling kun je weer overgaan op jouw reguliere gezichtsverzorging thuis.

 

Het needlen duurt tijdens de behandeling gemiddeld 20-30 minuten. Wij werken rustig om zo goed de huidreactie te kunnen zien. Ook voelt de behandeling hierdoor minder pijnlijk aan.

Wanneer het needlen klaar is laten wij het serum op de huid, deze mag doorwerken, hier overheen brengen wij een verkoelend masker aan. Na het masker wordt het serum indien nodig aangebracht en is jouw huid klaar om te gaan herstellen.

 

 

Na de behandeling

Afhankelijk van het behandelde gebied en de intensiteit van de behandeling zal de huid er wat roder uitzien en warm/ prikkelend aanvoelen. Dit gevoel zal na enkele uren afnemen. De behandeling heeft een korte herstelperiode. Na de behandeling ontvang je 2 nazorgproducten om het herstel te bevorderen. Deze producten behoren bij de behandeling en krijg je standaard na elke behandeling mee.

 

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Dit is een beetje verschillend per huidtype en indicatie. Een gemiddelde kuur bestaat uit 3 tot 6 behandelingen met een tussenpoos van 4 – 6 weken.

 

  • huidverjonging: We starten met 3 behandelingen waarna we 3 maanden stoppen om te kijken wat het gedaan heeft. Na deze 3 maanden kijken we of er nog meerdere behandelingen nodig zijn.
  • acne littekens: Hierbij starten we in de meeste gevallen met 6 behandelingen met een tussenpoos van 4 weken. Na 3 behandelingen kijken we wel samen hoe de vorderingen zijn. Oppervlakkige littekens hebben minder behandelingen nodig dan diepe littekens.

 

 

Microdermabrasie

+ huidvernieuwend
+ stimulatie doorbloeding van de huid
+ egaler maken van de huid
+ zachte en pijnvrije wijze van huid vernieuwing
+ geen downtime
+ pijnloos

Bij Diamond peel wordt er met apparatuur de bovenste huidlaag verwijderd. De Diamond peel verwijdert niet alleen alle dode huidcellen, maar de huid wordt ook intensief schoongemaakt. Hierdoor kunnen werkzame stoffen beter worden opgenomen door de huid. Dit verbetert de huidconditie zichtbaar al na één behandeling. Een echte oppepper voor de huid! Deze behandeling gaat altijd samen met een Pro Skin behandeling.

Microdermabrasie
Natural face lifting

Natural face lifting

+ natuurlijke manier tegen huidveroudering
+ huidverslapping
+ verbeteren huid metabolisme
+ verhogen opname vermogen van de huid
+ fitness voor de huid