SilverBeauty

SilverBeauty

Disable Preloader

Tele’way

Tele'way

Verwijderen van huidoneffenheden

Verwijderen van huidoneffenheden

Tele’way, verwijdert uw huidoneffenheden.

SilverBeauty biedt een mooie oplossing voor uw huid oneffenheden.

Tele’way is geschikt voor het verwijderen van:

 • couperose/tele’s/gesprongen adertjes;
 • spinnaevi/rood spinadertje;
 • fibromen/steelwratjes;
 • kleine pigmentvlekken, ouderdomsvlekken;
 • wratten;
 • andere huidoneffenheden zoals bijvoorbeeld vetbultjes.

De behandeling start altijd met een intake gesprek en een foto opname van de huid. Hierbij wordt de huid grondig bekeken en worden de wensen, verwachtingen en mogelijkheden besproken.

Het is mogelijk dat de huidoneffenheid voorafgaand aan de behandeling gecontroleerd moet worden door de huisarts. Hierin zal geadviseerd worden door de specialiste.

De behandeling zal in enkele minuten direct zichtbaar resultaat geven.

Tele’way is niet geschikt voor mensen met:

 • een pacemaker;
 • hartkwalen;
 • diabetes;
 • zwangerschap;
 • eczeem;
 • een huidafwijkingen waarvan de goedaardigheid niet door een huisarts of specialist is vastgesteld.

Verwijderen van huidoneffenheden

Wat is Tele’way nu eigenlijk? 
De Tele’way is een apparaat die doormiddel van USHF (Ultra Short High Frequency) de huidoneffenheden wegbrandt. Deze techniek van behandelen wordt al gebruikt in de medische wereld en is ook voor cosmetische doeleinden geschikt. Uiteraard wordt er gewerkt met een hoge mate van deskundigheid en veiligheid. Bovendien wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van wegwerpmateriaal zodat de hygiëne gewaarborgd is.

De werking van Tele’way

De Tele’way bestaat uit een naald en een hoogfrequente wisselstroom, die ervoor zorgt dat er warmte door de uiterst dunne naald stroomt. De naald stipt de te behandelen huid aan en daar vindt dan ter plaatse coagulatie (bloedstolling) plaats. Deze methode wordt toegepast bij couperose, gesprongen adertjes, spinnaevi, bloedblaasjes. Het mooie is dat men direct resultaat ziet! In het geval van (steel) wratjes e.d. wordt, nadat de naald zijn werking heeft gedaan een korstje gevormd. Het korstje valt na enige dagen af, de huid daaronder is glad en roze. Voor pigment- en ouderdomsvlekjes wordt het te behandelen gebied licht afgeschraapt met de naald. Daarna ontstaat een klein schaafwondje, dat een korstje vormt. Na enige tijd valt dit korstje eraf en is het vlekje verdwenen. De huid verkleurt daarna weer normaal bij. Wanneer er twijfel is over een huidoneffenheid, dan moet eerst de huisarts of specialist geraadpleegd worden, voordat de oneffenheid verwijderd kan worden.

Aantal behandelingen
Het aantal benodigde behandelingen is afhankelijk van de grote van het te behandelen huidoppervlak. Over het algemeen zijn een aantal behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Hoeveel behandelingen precies bepaald u zelf, wanneer u helemaal tevreden bent. Houdt u er rekening mee dat de adertjes die u heeft laten behandelen met de Tele´way niet meer terug zullen keren. Wel kunnen er in de toekomst nieuwe rode adertjes ontstaan.

Na de behandeling

Na de behandeling ontvangt u van mij een formulier hoe u de huid de eerste dagen na de behandeling het beste kunt verzorgen.